BEMUTATKOZÁS
 

A Magyar Gyula Kertészeti Szakközépiskola és Szakiskola 2010. szeptemberében kezdte meg a 108. tanévét.

 

Az elmúlt évtizedek alatt az ország egyik legnagyobb és legjobb kertészeti szakképző intézményévé vált, ahol jeles kertészek, kertépítők és virágkötők generációi szereztek szakképesítést.

 

Évről évre növekszik az osztályok száma, köszönhető a kertészet iránti érdeklődésnek és iskolánk sikeres képzési módszereinek.

 

Iskolánkban angol, francia és német nyelvoktatás folyik. Az idegen nyelvek és a szakmai ismeretek elsajátítását az európai országokban végzett gyakorlatok is segítik. Tanulóink minden évben kiemelkedő eredményeket érnek el különböző szakmai versenyeken.

 

Képzési rendszerünk része testi-, érzékszervi-, beszédfogyatékos, nevelési és tanulási folyamatban akadályozott sajátos nevelési igényű tanulók oktatása is.

 

A diákjaink munkáját pszichológusunk és tanulásfejlesztő pedagógusaink segítik. A tanulás mellett változatos szabadidős programokat szervezünk.

 

Esztétikus környezetű iskolánk, tankertünk és informatikai bázisunk korszerű ismereteket biztosít a harmadik évezredben munkába lépő kertészek számára.

 

Étkezési lehetőség is van az iskola saját menzáján